Herreklær, sko og tilbehør

Din herrebutikk på Ski Storsenter

Luer til herre

Vi selger herreluer i nydelige farger og god kvalitet. Våre produkter holder på varmen, i tillegg til at de er moteriktige og ser bra ut på.

hansker til herre

Hansker til herre

Kase har en håndplukket utvalg av herrehansker – både i skinn og i stoff. Kolleksjonen varierer fra år til år. Vi kommer alltid med nye nytt og fristende. Vi selger kun kvalitet.

Dress til herre

Hos oss har vi et godt utvalg av herredresser i ulike farger og fasonger. Vi tar kan alltid friste med noe nytt, og vi hjelper deg å finne riktig dress for din fasong.

dress slips og skjorte
herreskjorter

Skjorter til herre

Vi har et stort utvalg av herreskjorter som man kan mikse og matche med en hel dress eller bare dressbuksen. Alt fra friske farger og mønstre, til det mer ordinære.

Belter til herre

Vi har er stort utvalg av belter til herre. Brune, lysebrune, sorte belter.. Nye modeller kommer stadig vekk. Matchende belte til skoene? Se utvalget i butikken vår.

belte til herre
sko til herrer

Herresko

Vi har en håndplukket utvalg av sko til herre tilpasset de ulike sesongene. Alt fra pensko og fritidssko, til vintersko og tøfler til herre.

Herreklokker

Vi har et utvalg av flotte herreklokker fra kjente merkevarer. Finn en matchende klokke til «outfiten», og gi antrekket den siste prikken over ien! Kom innom vår butikk og prøv!

herreur klokker til herrer
jakker til herre

Jakker til herre

Vi har herrejakker både til fritid og frakker til penere bruk. Kolleksjonen følger året, med vinterjakker, høstjakker og lettere vårjakker.

Rett Hjem Vareservice